AUR a depus la CEC listele de candidați pentru alegerile parlamentare anticipate. Cine ocupă primele poziții

  • 28 Mai 2021 14:02
AUR a depus la CEC listele de candidați pentru alegerile parlamentare anticipate. Cine ocupă primele poziții

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală de la Chișinău documentele necesare înregistrării în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, anunță formațiunea într-un comunicat.

Lista candidaților este deschisă de Victoria Grosu Vremeș, coordonator al filialei AUR Italia. Președintele partidului AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi, ocupă poziția a doua pe listă, și este urmat de liderul partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, fost ministru al Mediului, de președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, fost primar al mun. Chișinău, și de Tatiana Potîng, fost viceprim-ministru pe probleme sociale. 

Din această clipă pornim bătălia noastră pentru dreptate, pentru bunăstare, pentru unioniști, pentru o guvernare fără compromisuri și un trai mai bun pentru fiecare cetățean din Republica Moldova. AUR în Parlamentul de la Chișinău va demara și va implementa toate proiectele de interconectare dintre cele două maluri de Prut – fie că vorbim de interconectarea energetică, de gazoduct, poduri, transporturi sau guvernare comună”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR Republica Moldova.

La evenimentul depunerii listelor de candidați au fost prezenți și parlamentari AUR ai României, originari din Republica Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
0,52
Ninsoare ușoară
Umiditate:89 %
Vint:9,26 m/s
Sun
0
Mon
0
Tue
1
Wed
1
Thu
1
Arhivă Radio Chișinău