AUDIO | Veronica Dragalin, către procurori: Nu am răbdare să fiți arestați, puși în cătușe și trimiși la închisoare

  • 14 Iunie 2023 15:16
AUDIO | Veronica Dragalin, către procurori: Nu am răbdare să fiți arestați, puși în cătușe și trimiși la închisoare

Zilele trecute în presă a apărut o înregistrare audio în care șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin le spune procurorilor Procuraturii Anticorupție că abia așteaptă să asiste personal la arestarea acestora. Reprezentanții Procuraturii au confirmat autenticitatea înregistrării și au comunicat că a fost făcută la ședința din 7 iunie, transmite Radio Chișinău.

„Eu nu am răbdare să intru personal cu echipe de mascați, la cineva în țara asta în casă, la ora 6 dimineață, față de copiii voștri, soțiile, soții voștri, să fiți arestați, puși în cătușe și trimiși la închisoare. Eu n-am răbdare, eu personal să fiu acolo”, se arată în înregistrarea audio, publicată de Valeriu Pașa pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Procuraturii au confirmat pentru newsmaker.md, că înregistrarea este autentică și că este doar o secvență. Mai mult, Veronica Dragalin încurajează persoana care a înregistrat fără acordul său ședința, să publice tot discursul.

Discursul meu a fost înregistrat ilegal fără cunoștința mea. Eu încurajez această persoană sau persoane să publice întregul discurs. Nu am de ce mă teme pentru că eu, niciodată n-am spus ceva care nu sunt gata să spun și în public. Infractorii corupți au de ce se teme, pentru că noi avem înregistrări care demonstrează vinovăția lor, a declarat Dragalin.

Reprezentanții Procuraturii au menționat pentru sursa citată că înregistrarea a fost efectuată în cadrul ședinței care a avut loc pe 7 iunie, la 9:00 cu întregul colectiv al Procuraturii Anticorupție în sala la etajul 5 din sediul CNA.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:5,66 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău