AUDIO | Jurnalista Viorica Tătaru, aflată la Kiev: În oraș este o liniște apăsătoare, oameni, practic, nu sunt pe străzi

  • 25 Februarie 2022 11:26
0%
00:00:00
00:00:00

Jurnalista de la TV8 din Chișinău, Viorica Tătaru, care se află în capitala Ucrainei, alături de o echipă de jurnaliști din România, a comunicat pentru Radio Chișinău că orașul Kiev a fost ținta unor bombardamente dis-de-dimineață, în jurul orei patru. Ea ne-a comunicat că un avion de luptă s-a prăbușit peste un bloc locativ fără locuitori. Străzile Kievului sunt, practic, pustii, iar alarmele cu bombă sunt la ordinea zilei.

Radio Chișinău: Ce spun locutorii cu care ai vorbit?

Viorica Tătaru: „Da, am vorbit cu locuitorii. Sigur, toată lumea este speriată, îngrozită. Totodată, sunt pregătiți să opună rezistență. Nu sunt disperați. Nu. Toți au speranța că vor reuși, că lucrurile vor merge spre bine. Oamenii au încredere că există o strategie și că vor reuși să treacă peste asta. Dimineață a fost alarmă cu bombă. Au fost pregătite locuri pentru adăpost. Oamenii se adăpostesc acolo în momentul în care este alarma. Cumva este o liniște. În oraș este o liniște apăsătoare. Oameni, practic, nu sunt pe străzi.”

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:0,51 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău