Audieri privind majorarea capitalului social al SRL „Arena Națională”

  • 07 Iulie 2020 17:29
Audieri privind majorarea capitalului social al SRL „Arena Națională”

Decizia alocării mijloacelor financiare în sumă de până la 71 306,2 mii de lei Societății cu Răspundere Limitată „Arena Națională” a fost discutată astăzi, 7 iulie, în cadrul ședinței Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice, transmite IPN.

Hotărârea ce prevede alocarea fondurilor a fost aprobată recent de Guvern. În acest sens au fost audiați reprezentanții Ministerului Economiei și Infrastructurii, Agenției Proprietății Publice, Ministerul Finanțelor. Cei 71 306,2 mii de lei au fost alocați inclusiv pentru rambursarea investiției efectuate de compania privată în procesul de construcție și majorarea capitalului social al SRL „Arena Națională”.

Membrii Comisiei au solicitat informații suplimentare privind implementarea contractului de parteneriat public-privat pentru proiectarea și construcția arenei polivalente de interes național („Arena Națională), inclusiv studiul de fezabilitate, lista responsabililor de negocierea contractului, riscurile existente în cadrul realizării proiectului, etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău