Au început filmările la Steve Jobs

  • 30 Ianuarie 2015 10:07
Au început filmările la Steve Jobs

Filmările la noua peliculă dedicată co-fondatorului vizionar al Apple, Steve Jobs, au început la San Francisco, cu Michael Fassbender în rolul principal, relatează Agerpres.

'A început să filmeze', a spus o membră a echipei care gestionează cariera actorului de 37 de ani sub acoperirea anonimatului.

Michael Fassbender, care s-a remarcat prin interpretarea sa dramatică și colaborarea cu regizorul britanic Steve McQueen ('Hunger', 'Shame', 'Twelve Years a Slave'), joacă rolul refuzat înaintea lui de Christian Bale și Leonardo DiCaprio.

Fassbender este coleg de distribuție cu Seth Rogen ('The Interview'), care îl interpretează pe celălalt co-fondator al Apple, Steve Wozniak, precum și cu Jeff Daniels și Kate Winslet.

'Steve Jobs' este un film biografic regizat de Danny Boyle ('Slumdog Millionaire', 'Trainspotting'), iar lansarea este programată anul viitor. Producătorii speră ca lungmetrajul să depășească pelicula 'Jobs', în care Ashton Kutcher a încercat cu destul de puțin succes să îl interpreteze pe co-inventatorul calculatorului Macintosh, mort în 2011. Filmul a fost desființat de critică, deși a avut încasări de 35 de milioane de dolari în sălile de cinema.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău