A fost publicată lista câștigătorilor loteriei fiscale dedicate sărbătorilor pascale

  • 08 Iunie 2021 16:14
A fost publicată lista câștigătorilor loteriei fiscale dedicate sărbătorilor pascale

Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor la ediția specială a concursului „Loteria fiscală”, dedicată sărbătorilor pascale, astfel, o sută de câștigători ai loteriei fiscale s-au ales cu câte 1500 de lei, transmite MOLDPRES.

Urmare a extragerii din data de 31 mai curent în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 01 aprilie - 10 mai 2021, au fost desemnați 100 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă de 1500 lei fiecare, potrivit sursei citate.

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.

Lista câștigătorilor ediției speciale I din anul curent poate fi văzută accesând următoarea adresă: www.sfs.md/ro/pagina/loteria-fiscala.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile unui regulament special aprobat prin hotărâre de Guvern. Tragerile la sorți și validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacțiile câștigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacții participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacțiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău