Atleta Lilia Fisikovici pleacă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • 28 Iulie 2021 13:30
Atleta Lilia Fisikovici pleacă la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Atleta Lilia Fisikovici pleacă astăzi spre Tokyo, unde va participa la proba atletism, maraton, la Jocurile Olimpice. Este pentru a doua oară când sportiva participă la Jocurile Olimpice. Atleta spune că are mai multă încrede în ea, în urma experienței obținute la olimpiada anterioară, informează portalul Comitetului Național Olimpic.

Înotătorul Alexei Sancov și-a bătut propriul record la 200 metri fluture. Acest rezultat nu i-a permis, însă, calificarea în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivul susține că pandemia nu i-a permis timp șapte-opt luni să se antreneze în regim normal. Alexei a spus însă că este fericit că a avut posibilitatea să concureze la cea de-a doua Olimpiadă din cariera sa.

Arcașa Alexandra Mîrca care a ratat calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, susține că a avut o adversară prea tare și vremea nu a fost deloc prielnică, vântul fiind foarte puternic. Ea spune că va încerca să obțină rezultate mult mai bune în următoarele competiții, printre care se numără și Campionatul Mondial.

Astăzi, la ora 13:50 va intra în concurs și primul halterofil moldovean, Marin Robu. El concurează la categoria de greutate de 73 kg

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău