Aterizare de urgență, după ce un pilot a vărsat cafea pe panoul de control al avionului. SUTE de oameni se aflau la bord

  • 13 Septembrie 2019 10:17
Aterizare de urgență, după ce un pilot a vărsat cafea pe panoul de control al avionului. SUTE de oameni se aflau la bord

Un avion de pasageri cu 337 de pasageri la bord a fost nevoit să aterizeze forțat în luna februarie, după ce un pilot a vărsat cafea pe panoul de control, în timp ce aeronava se afla deasupra Oceanului Atlantic, potrivit Mediafax.

Avionul era un Airbus A330-243, care a decolat de la Frankfurt (Germania) și se îndrepta către Cancun (Mexic). Aeronava a aterizat pe aeroportul din Shannon, Irlanda, arată Departamentul Britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice. Imediat după ce cafeaua a fost vărsată pe panoul de control, piloții au început să simtă miros de fum în cabină, fiind nevoiți să folosească măști de oxygen, scrie BBC.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Anchetatorii britanici nu au spus, încă, ce companie opera zborul, însă Fundația Zborului în Siguranță arată că avionul era operat de Thomas Cook Airlines.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău