Atenție! Serviciul Fiscal de Stat: Ignorați solicitările false expediate cu utilizarea ilegală a identității instituției

  • 24 Octombrie 17:40
Atenție! Serviciul Fiscal de Stat: Ignorați solicitările false expediate cu utilizarea ilegală a identității instituției

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) atenționează cetățenii să fie vigilenți în contextul unor solicitări false expediate cu utilizarea ilegală a identității instituției.

„Serviciul Fiscal de Stat vă recomandă să fiți vigilenți la orice informație recepționată de la persoane dubioase, în contextul intensificării escrocheriilor în mediul online cu utilizarea ilegală a identității instituției. Înșelătoria se manifestă prin remiterea mesajelor la poștele electronice ale contribuabililor utilizând ilegal identitatea SFS, cu pretinsa solicitare de a prezenta anumite documente în contextul unor verificări suplimentare de către autoritatea fiscală, fiindcă făcută trimitere la un act normativ abrogat încă în anul 2017”,  se arată în comunicatul emis de SFS. 

În context, instituția roagă cetățenii să ignorați astfel de mesaje și să informeze imediat organele de drept, precum și Serviciul Fiscal de Stat, sau alte instituții abilitate.

De asemenea, oamenii sunt rugați să veridce orice informație pe pagina-web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și paginile oficiale ale instituției de pe rețelele de socializare. 

„Ne puteți contacta telefonic la Centrul de apel al SFS: 0 8000 1525 sau oricare alt număr indicat la pagina Contacte de pe site-ul SFS”, mai menționează responsabilii instituției. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,63
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,04 m/s
Fri
11
Sat
11
Sun
12
Mon
13
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău