Atentatul la adresa lui Putin: Adam Osmaev și Ilia Pinzianin, puși oficial sub acuzare

  • 21 Martie 2012 12:21
Atentatul la adresa lui Putin: Adam Osmaev și Ilia Pinzianin, puși oficial sub acuzare

Anchetatorii Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) au anunțat că Adam Osmaev și Ilia Pinzianin, implicați în pregătirea atentatului la adresa premierului rus, Vladimir Putin, au fost puși oficial sub acuzare pentru terorism și crearea unei grupări teroriste, transmite Rador.Anterior, aceștia erau acuzați doar de deținere ilegală de arme, întrucât anchetatorii nu aveau…

Anchetatorii Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) au anunțat că Adam Osmaev și Ilia Pinzianin, implicați în pregătirea atentatului la adresa premierului rus, Vladimir Putin, au fost puși oficial sub acuzare pentru terorism și crearea unei grupări teroriste, transmite Rador.

Anterior, aceștia erau acuzați doar de deținere ilegală de arme, întrucât anchetatorii nu aveau dovezi care să demonstreze că sunt implicați în pregătirea asasinării primului ministru rus.

Presa rusă a scris, înainte cu o săptămână de scrutinul prezidențial din 4 martie din Federația Rusă, că serviciile secrete din Rusia și Ucraina, ar fi dejucat un atentat împotriva lui Vladimir Putin. Serviciile speciale au reținut gruparea de infractori, formată din persoane date în urmărire internațională, în orașul ucrainean Odesa.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău