Atentatul de la Manchester | Poliția britanică a publicat imagini noi cu teroristul Salman Abedi

  • 28 Mai 2017 10:38
Atentatul de la Manchester | Poliția britanică a publicat imagini noi cu teroristul Salman Abedi

Poliția britanică a publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere cu atacatorul sinucigaș Salman Abedi, care în noaptea de luni spre marți s-a aruncat în aer la Manchester Arena, provocând moartea a 22 de persoane, scrie News.ro.

Nu este clar unde și când au fost surprinse imaginile nou publicate.

Poliția a lansat un apel ca oricine are informații despre ce a făcut Abedi după 18 mai, când s-a întors în Marea Britanie, să o contacteze.

Potrivit anchetatorilor, apartamentul lui Salman Abedi din centrul orașului a fost unul dintre ultimele locuri în care ar fi mers tânărul – și unde este posibil să fi finalizat bomba – înainte de a merge la concert.

Paisprezece adrese și locuri au fost percheziționate de poliție, iar 11 persoane sunt reținute în continuare în legătură cu atacul. Aproximativ 1.000 de oameni lucrează la investigație.

Forțele de ordine au stabilit identitatea lui Abedi la două ore după atentat.

Între timp, sute de polițiști au fost desfășurați sâmbătă pentru a asigura securitatea celor 50.000 de fani care au luat parte la concertul The Courteeners, pe terenul de cricket Old Trafford – primul concert important din oraș după atac.

Măsuri suplimentare de securitate au fost luate și pentru maratonul de duminică Great Manchester Run, la care ar urma să participe zeci de mii de oameni, inclusiv primarul Manchester, Andy Burnham.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău