Atentat la Kiev | Sediul postului de televiziune "112 Ucraina" a fost atacat cu mitraliera

  • 13 Iulie 2019 13:22
Atentat la Kiev | Sediul postului de televiziune

Doi indivizi au deschis, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, focuri de mitralieră asupra sediului postului de televiziune "112 Ucraina", situat pe Strada Dehtiarevska din cartierul Șevcenko din orașul Kiev.

Poliția a calificat actul drept atentat terorist, anunță Servicul de presă al Poliției Naționale Ucrainene. 

La ora 3:40, poliția a primit un apel prin care locuitorii din zonă semnalau că au auzit o explozie produsă pe Strada Dehtiarevska din cartierul Șevcenko din orașul Kiev.

Forțele de ordine teritoriale și cele ale Direcției Generale de poliție, echipe de geniști, echipe operative de anchetatori și echipe de polițiști cu câini dresați special pentru depistarea bombelor și echipaje de patrulare s-au deplasat de urgență la locul incidentului, anunță poliția, într-un comunicat. Poliția a constatat la fața locului deteriorarea fațadei clădirii și a încercuit zona.

După inspectarea zonei, polițiștii au descoperit la locul incidentului tubul gol de mitralieră, pe care îl vor trimite să fie examinat de experți.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma acestui incident armat. Potrivit postului de televiziune "112 Ucraina", la Kiev a fost instituită operațiunea specială de reținere a autorului atacului.

În investigarea incidentului se va implica Serviciul de Securitate al Ucrainei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău