Atacuri la Kiev - O parte a orașului a rămas fără electricitate și apă

  • 18 Octombrie 2022 11:15
Atacuri la Kiev - O parte a orașului a rămas fără electricitate și apă

O parte din capitala Ucrainei rămas fără electricitate și apă, din cauza bombardamentelor de marți dimineață - transmite agenția RBC, citat de Rador.

În zona rezidențială Troeșcina, a avut loc o oprire de urgență a apei și a energiei electrice. "Pe 18 octombrie, ca urmare a atacurilor lansate de Federația Rusă, a fost avariată infrastructura critică din districtul Desnianski al orașului Kiev. Din această cauză, au fost oprite instalațiile electrice ale rețelelor care alimentează zona rezidențială Troeșcina" - a anunțat compania locală de utilități.

Echipajele de urgență au plecat deja să examineze locul avariei. 50.000 de clienți din cartierul respectiv au rămas fără electricitate.

Șeful adjunct al Biroului Președintelui, Ucrainei, Kirilo Timoșenko, de asemenea, a transmis că alimentarea cu apă și energie electrică este sistată în Troeșcina și în unele zone de pe malul stâng al Niprului.

Amintim că, marți dimineață, în Kiev au s-au auzit mai multe explozii. Potrivit informațiilor preliminare, trei bombardamente au fost nregistrate pe malul stâng al Niprului. Invadatorii ruși au lovit o instalație de alimentare cu energie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:4,63 m/s
Mon
10
Tue
9
Wed
11
Thu
13
Fri
13
Arhivă Radio Chișinău