Atac ucrainean cu drone la un depozit de petrol din Rostov, soldat cu incendii și explozii

  • 28 August 08:39
Atac ucrainean cu drone la un depozit de petrol din Rostov, soldat cu incendii și explozii

Dronele ucrainene au incendiat astăzi dimineață, 28 august, mai multe rezervoare ale unui depozit de petrol din regiunea rusească Rostov. Deși în spațiul public au apărut deja imagini cu incendiile masive iscate, guvernatorul regiunii a precizat doar că dronele lansate de ucraineni au fost distruse, fără să menționeze nimic despre rezultatul atacului. În ultimul timp, ucrainenii au atacat tot mai des depozitele de petrol ale Rusiei într-o tentativă de a le limita cât mai mult posibil capabilitățile militare.

Dronele ucrainene au incendiat mai multe rezervoare la depozitul de petrol Glubokinskaia din regiunea Rostov din Rusia, au anunțat astăzi mai multe canale rusești de Telegram, potrivit Antena3.ro.

Guvernatorul din Rostov, Vasili Golubev, a declarat, într-o postare pe Telegram, că patru drone lansate de Ucraina au fost distruse deasupra regiunii, dar nu a menționat un atac asupra unui depozit de petrol.

În jurul orei 03:00 (ora Moscovei), patru drone au fost doborâte în regiunea Rostov. Potrivit datelor preliminare, nu există victime”, a scris el pe canalul său Telegram.

O înregistrare video postată de localnici arată mai multe rezervoare în flăcări la depozitul de petrol, potrivit Ukrainskaia Pravda.

Acesta ar fi al doilea depozit de petrol din regiunea Rostov, lovit de dronele ucrainene. La 3 august, în urma unei operațiuni a Serviciului de informații al apărării din Ucraina, a fost lovit cu drone un alt depozit de carburanți și lubrifianți din regiunea Rostov, aparținând uzinei Atlas, reamintește Ukrainskaia Pravda.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Mon
17
Tue
20
Wed
21
Thu
18
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău