Atac masiv cu rachete al Rusiei asupra Ucrainei

  • 29 Decembrie 2023 08:22
Atac masiv cu rachete al Rusiei asupra Ucrainei

Trupele de invazie ale Rusiei au început să tragă masiv cu rachete asupra Ucrainei, la primele ore ale zilei de vineri, după o serie de atacuri cu drone Shahed lansate în timpul nopții.

Rachetele rusești au lovit deja orașul Harkiv, iar orașul Lviv a fost vizat de atacuri cu drone. Explozii au avut loc și la Kiev, dar și în Dnipro.

La Odesa, de asemenea, rușii au lovit o clădire. Regiunea Lviv a fost atacată de cel puțin 10 drone Shahed, un incendiu fiind semnalat la o instalație de infrastructură critică din centrul regional. La Harkiv, rușii au atacat cu două tipuri de rachete - S-300 și Kh-22.

Cel puțin opt lovituri au fost raportate în oraș, iar autoritățile au transmis că există probleme în ceea ce privește furnizarea energiei electrice pentru transportul public. În regiunea Sumi, rușii au lansat un atac cu rachetă asupra orașului Konotop.

Trei persoane au fost rănite, iar un bloc de locuințe și un service auto au fost avariate.

La ora transmiterii acestei știri (29 decembrie, ora 8:05, n.r.), atacul rusesc cu rachete de croazieră este în plină desfășurare, iar sirenele de raid aerian sună în toate regiunile Ucrainei, transmite Radio România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău