Atac la Berlin, la sediul cancelarului Angela Merkel. O mașină inscripționată cu mesaje a intrat intenționat în poartă

  • 25 Noiembrie 2020 13:44
Atac la Berlin, la sediul cancelarului Angela Merkel. O mașină inscripționată cu mesaje a intrat intenționat în poartă

Un individ a lovit intenționat cu un vehicul, miercuri dimineață, poarta sediului Cancelariei Germaniei, în centrul Berlinului, autoritățile suspectând un incident cu motivație politică, afirmă surse citate de ediția în limba germană a agenției Reuters și de publicația Bild, potrivit DIGI2.ro.

Mașina a lovit cu viteză poarta metalică a sediului Cancelariei Germaniei, care a fost avariată, notează sursa citată.

Autoritățile suspectează că este vorba de un atac motivat politic, probabil de un protest față de restricțiile antiepidemice.

Conform imaginilor difuzate de presa germană, pe vehicul scrie: „Sunteți ucigași de copii și bătrâni. Opriți politica globalizării!”.

Poliția din Berlin a comunicat că șoferul mașinii a fost reținut.

Mașina a lovit cu viteză poarta metalică a sediului Cancelariei Germaniei, care a fost avariată. Autoritățile suspectează că este vorba de un atac motivat politic, probabil de un protest față de restricțiile antiepidemice. Conform imaginilor difuzate de presa germană, pe vehicul scrie: "Sunteți ucigași de copii și bătrâni. Opriți politica globalizării!". Poliția din Berlin a comunicat că șoferul mașinii a fost reținut. "În prezent, colegii noștri efectuează o operațiune în jurul sediului Cancelariei Germaniei. O mașină a intrat în poarta clădirii. Încercăm să aflăm motivul incidentului. Șoferul a fost reținut", a comunicat Poliția din Berlin, prin Twitter.

„În prezent, colegii noștri efectuează o operațiune în jurul sediului Cancelariei Germaniei. O mașină a intrat în poarta clădirii. Încercăm să aflăm motivul incidentului. Șoferul a fost reținut”, a comunicat Poliția din Berlin, prin Twitter.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău