Atac cu drone asupra unui depozit din Crimeea. Armata Ucrainei revendică bombardamentele din peninsula ocupată de Rusia

  • 22 Iulie 2023 15:15
Atac cu drone asupra unui depozit din Crimeea. Armata Ucrainei revendică bombardamentele din peninsula ocupată de Rusia

Un atac cu drone asupra unui depozit din Crimeea a determinat autoritățile să evacueze toate persoanele aflate pe o rază de cinci kilometri și să suspende pentru scurt timp traficul rutier pe podul care leagă peninsula de Rusia, a declarat sâmbătă guvernatorul instalat la Moscova.

Așa-numitul șef al peninsulei anexate de ruși, Serghei Aksionov, a declarat că a avut loc o explozie la depozitul de muniții din Krasnohvardiiske, în centrul Crimeei, dar nu a raportat pagube sau victime. Imagini difuzate de mass-media de stat au arătat un nor gros de fum gri la fața locului.

În același timp, Direcția pentru Comunicații Strategice a Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat, sâmbătă, că armata ucraineană a atacat cu succes un depozit de petrol din Crimeea ocupată, precum și un loc în care se afla personal militar al armatei ruse.
 
Deocamdată, nu există detalii suplimentare, însă RBC amintește că sâmbătă dimineață, în Crimeea s-au auzit explozii, timp de câteva zeci de minute. Acestea s-au produs în raionul Krasnohvardiiske, iar circulația pe Podul Crimeii a fost blocată. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,4
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău