Atac armat într-un club de noapte din Florida

  • 12 Iunie 2016 13:37

Autorul atacului armat dintr-un club de noapte din Orlando, Florida, frecventat de homosexuali, este mort, a anunțat duminică poliția pe contul său de Twitter, informează Agerpres.

"Atacul armat de la Pulse: persoana care a tras în club a murit", a postat poliția pe contul său de Twitter.

Cu câteva minute anterior poliția a postat informația că poate "confirma că este o situație cu numeroase victime".

ORA 11.20 Atac armat într-un club de noapte din Florida soldat cu mai mulți răniți

Numeroase persoane au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club de noapte frecventat de homosexuali, relatează AFP.

În jurul orei locale 05.00 s-a auzit un zgomot puternic în fața clubului de noapte, dar poliția din Orlando a anunțat cu puțin timp în urmă că a efectuat "o explozie controlată".

"Numeroși răniți. Nu vă apropiați de cartier", a precizat poliția din localitate pe contul său de Twitter.

"În jurul orei 02.00 (06.00 GMT), cineva a început să tragă. Oamenii s-au aruncat la pământ", a declarat pentru Sky News unul dintre clienții clubului, Ricardo Negron.

"Cred că a atras în aer pentru că am văzut sticla de la lămpi căzând. A fost o scurtă pauză în aceste împușcături și unii dintre noi au putut să se ridice și să fugă afară", a adăugat el.

Martorul a spus că a auzit "tiruri non-stop" timp de un minut. "Cu siguranță erau oameni răniți sau mai grav", a mai spus Negron.

Potrivit mai multor relatări, atacatorul ar fi încă în interiorul clubului și ar avea ostatici. Un alt martor care a auzit împușcăturile în timp ce ieșea din club și a plecat în grabă de la fața locului susține că în jur de 70 de mașini de poliție au venit la locul incidentului armat.

O postare pe pagina de Facebook a clubului din jurul orei 02.00 avertizează pe "toată lumea să iasă din clubul Pulse și să fugă".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău