Atac aerian asupra Kievului, joi dimineață: „Orașul nostru nu a mai simțit o intensitate atât de densă a atacurilor de la începutul acestui an”

  • 04 Mai 2023 08:56
Atac aerian asupra Kievului, joi dimineață: „Orașul nostru nu a mai simțit o intensitate atât de densă a atacurilor de la începutul acestui an”

Administrația de stat a orașului Kiev a publicat pe Telegram un rezumat al atacurilor de joi dimineață, spunând că nu sunt victime sau „distrugeri ale infrastructurii sau a instalațiilor rezidențiale”, potrivit The Guardian, transmite News.ro.

„Un alt atac aerian la Kiev. Pentru capitală, este deja a treia din cele patru zile din mai! Orașul nostru nu a mai simțit o intensitate atât de densă a atacurilor de la începutul acestui an! În această seară, agresorul a efectuat din nou un atac aerian complex asupra capitalei. (În capitală, alarma a durat mai bine de 3 ore.) Rușii au atacat Kievul folosind muniție și rachete de baraj de tip Shahed, probabil de tip balistic. (Tipul final de rachete utilizate va fi determinat numai după examinarea resturilor). Conform informațiilor preliminare, în spațiul aerian al Kievului de către forțele noastre de apărare aeriană, toate rachetele și UAV-urile inamice au fost distruse! Datele sunt în curs de verificare. Potrivit rapoartelor operaționale, nu au existat victime în rândul populației civile și nicio distrugere a instalațiilor rezidențiale sau a infrastructurii”.

Regiunile în care s-au auzit alarmele de raid aerian joi dimineață includ Kiev, Cernigău, Sumî, Poltava, Kirovohrad, Harkov, Nikolaiev, Odesa, Dnipro și Zaporojie, potrivit The Kyiv independent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Wed
25
Thu
23
Fri
21
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău