ASUS a lansat cel mai puternic smartphone din lume

  • 05 Iunie 2018 10:02
ASUS a lansat cel mai puternic smartphone din lume

Cel mai puternic telefon Android produs până acum a fost lansat la târgul de tehnologie Computex. ASUS „Republic of Games" Phone este gândit special pentru jucători online.

Potrivit Digi24.ro, noul smartphone se laudă cu cel mai rapid procesor din lume și cu performanțe mai bune decât principalii competitori de pe piața telefoanelor inteligente. Asus Republic of Gamers Phone este cel mai puternic telefon produs vreodată și doar al doilea smartphone din istorie creat special pentru jocuri.

Ecranul Full HD de 6 inchi și 90 de herți este gândit special să ofere imagini de calitate superioară pentru jocuri. Pe lateralul telefonului sunt trei senzori cu ultrasunete, care funcționează ca butoane virtuale pentru jocuri. Iar pentru cei care vor mai mult control și mai multă putere, ASUS a creat și accesorii speciale: un cooler extern, un suport care vine cu un ecran secundar, pentru a putea rula aplicații în paralel cu jocurile și chiar un joystick care se atașează de capetele telefonului.

Taiwanezii de la ASUS se laudă că telefonul lor întrece performanțele Samsung Galaxy S9 Plus și iPhone X, cele mai noi și dorite smartphone-uri de pe piață. Compania nu a spus încă nimic despre preț.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău