Barbăneagră, Corman și Susanu vor fi audiați în Parlament, privind informațiile pe care le dețin despre furtul miliardului

  • 12 Iulie 2019 13:43
Barbăneagră, Corman și Susanu vor fi audiați în Parlament, privind informațiile pe care le dețin despre furtul miliardului

Comisia parlamentară pentru investigarea fraudei bancare va audia astăzi mai multe persoane care ar deține informații despre jaful din sistemul bancar al Rep. Moldova.

Este vorba despre Victor Barbăneagră, care a fost viceministru al Finanțelor, în perioada când Banca de Economii a fost deposedată de pachetul de control, fostul președinte al Parlamentului Igor Corman și șefa interimară a Agenției Proprietăți Publice din acea perioadă Angela Susanu.

Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei parlamentare, Alexandru Slusari. El a mai spus că așteaptă un răspuns de la compania americană de audit și investigații financiare Kroll despre lista de beneficiari finali ai furtului din sistemul bancar.

Membrii Comisiei parlamentare pentru investigarea fraudei bancare solicită ca liderul formațiunii Partidul Nostru Renato Usatîi să depună cât mai urgent actele de care dispune privind beneficiarii fraudei bancare.

Amintim, că ieri Renato Usatîi a publicat pe o rețea de socializare un mesaj și câteva documente, în care susține că ar fi numele beneficiarilor finali ai fraudei bancare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău