Asociația Oamenilor de Afaceri, fondată de Vlad Plahotniuc, are un nou director general

  • 15 Iunie 2017 17:00
Asociația Oamenilor de Afaceri, fondată de Vlad Plahotniuc, are un nou director general

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova fondată de președintele PDM Vlad Plahotniuc are un nou director general – fostul consilier al ministrului Economiei în domeniul cooperării economice internaționale, Alexandru Baltag.

„Această funcție este o onoare pentru mine, dar reprezintă și o mare responsabilitate. AOAM și-a câștigat un meritat renume în zona non-guvernamentală și reprezintă o punte între asociațiile de business și autoritățile publice. Îmi propun în special să întărim legăturile cu membrii noștri, să susținem și mai puternic micile afaceri din Moldova și să jucăm un rol sporit în atragerea investițiilor străine în țara noastră”, a declarat noul director general, citat de un comunicat al AOAM. 

Alexandru Baltag are 32 ani și este doctor în relații internaționale și studii europene. A absolvit Universitatea de Stat din Moldova, iar apoi a studiat în România și Franța. A publicat articole și studii în presa internă și externă despre relațiile internaționale, integrarea europeană, geopolitică, energetică, precizează comunicatul.

În ultimii doi ani a fost consilier al ministrului Economiei în domeniul cooperării economice internaționale.

AOAM a fost fondată de Vlad Plahotniuc în 2010.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău