Asociația de Turism Medical din Moldova, prezentă la Arab Health 2024

  • 03 Februarie 13:20
Asociația de Turism Medical din Moldova, prezentă la Arab Health 2024

Prezența Asociației de Turism Medical din Moldova la Arab Health Expo 2024, desfășurată în Dubai în perioada 29 ianuarie - 1 februarie, a fost una extrem de valoroasă, constituind o oportunitate perfectă pentru a promova oferta de țară pe segmentul turismului medical, dar și a turismului cultural, prin prisma ofertelor propuse de Visit Chișinău.

Discuțiile avute cu reprezentanții celor mai mari spitale, universități, agenții și companii din domeniul medical din aproape 200 de țări prezente la eveniment, au pus bazele unor prețioase colaborări și proiecte de viitor, cu accent pe: 

  • transferul de tehnologie, inovație și digitalizarea serviciilor medicale 
  • reglementarea proceselor de acreditare internațională pe turism medical 
  • atragerea investițiilor pentru dezvoltarea domeniului medical și promovarea Republicii Moldova ca destinație de turism medical. 

Președintele Asociației de Turism Medical din Moldova, Natalia Ciobanu, a avut o întrevedere cu Marwan Mohammed Almulla, CEO al Health Regulation Sector din cadrul Autorității de Sănătate din Dubai (DHA). În discuție au fost punctate direcțiile de colaborare pe viitor și stabilite vizite de lucru pentru schimb de experiență și preluarea bunelor practici. 

Asociația de Turism Medical din Moldova, împreună cu doi dintre membrii săi, Transmed Travel și TrustMed Tour, a fost prezentă la eveniment grație suportului acordat de Programul BRIDGE pentru industria Turismului și Vitivinicolă, finanțat de USAID Moldova. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău