Asistență juridică GRATUITĂ pentru cei persecutați pentru că se declară români

  • 31 Mai 2016 16:04
Asistență juridică GRATUITĂ pentru cei persecutați pentru că se declară români

Orice cetățean al Republicii Moldova care se consideră persecutat pe motiv că se declară român sau are convingeri unioniste va putea beneficia de asistență juridică gratuită.

Aceștia vor fi apărați în instanță de avocați competenți, care le vor sta la dispoziție prin intermediul platformei „Unitatea Neamului Românesc” (UNR), un proiect lansat astăzi de Asociația Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

În cel mai apropiat timp, ODIP va lansa și un site, pe adresa www.unr.md, unde cetățenii vor putea depune online petiții, sugestii referitoare la unire, precum și vor raporta problemele cu care se confruntă în localitate, se arată într-un comunicat de presă al Asociației.

„UNR are menirea să acorde gratuit sprijinul și asistența juridică necesară cetățenilor persecutați și amenințați pe motiv că sunt unioniști, vorbesc limba română și poartă tricolor în piept. Vom combate dezinformarea prin intermediul Caravanei Unirii care va transmite mesajul unionist din casă în casă, de la om la om, în mod calitativ”, a precizat președintele Asociației, Vlad Bilețchi.

Totodată, membrii Asociația Obștești „Onoare, Demnitate și Patrie” au dat astăzi startul unei campanii de informare. Pe parcursul lunii iunie vor fi amplasate 10 corturi atât în Chișinău, cât și în alte localități din Republica Moldova, precum Orhei, Ialoveni, Leova, unde voluntarii organizației vor strânge semnături pentru Unire și vor informa cetățenii care sunt beneficiile acesteia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:6,17 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău