AS Monaco s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după ce a trecut de Manchester City

  • 16 Martie 2017 08:11
AS Monaco s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după ce a trecut de Manchester City

AS Monaco a reușit o calificare surprinzătoare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal după ce a trecut în optimi de formația engleză Manchester City.

După ce au pierdut primul meci din deplasare în fața britanicilor, scor 3-5, francezii s-au impus aseară pe teren propriu cu scorul de 3-1 în manșa secundă a optimilor.

Monegascii au marcat două goluri în prima repriză prin Kylian Mbappé (min. 8) și Fabinho (min. 29), însă ”cetățenii” au redus din handicap în min. 71 prin Leroy Sané (min. 71). Golul calificării a venit șase minute mai târziu când s-a remarcat Tiemoué Bakayoko (min. 77).

Cu Guardiola, aflat la meciul 100 în cupele europene ca antrenor, Manchester City a forțat pe final de meci, însă Monaco a rezistat și a ajuns în sferturile de finală ale Champions League pentru a doua oară în ultimii trei ani.

În această fază, în afară de AS Monaco, s-au mai calificat: Barcelona, Atletico și Real Madrid (Spania), Bayern Munchen și Dortmund (Germania), Juventus (Italia) și Leicester (Anglia). Tragerea la sorți a sferturilor de finală va avea loc vineri, 17 martie a.c., la Nyon, Elveția.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău