Arnold Schwarzenegger și Serena Williams, cooptați de Snapchat pentru a realiza videoclipuri

  • 11 Iulie 2019 19:50
Arnold Schwarzenegger și Serena Williams, cooptați de Snapchat pentru a realiza videoclipuri

Actorul Arnold Schwarzenegger și jucătoarea de tenis Serena Williams vor crea conținuturi pentru rețeaua de socializare de videoclipuri în format vertical Snapchat, cu scopul de a rivaliza cu gigantul YouTube, potrivit mass-media americane citate joi de EFE, scrie Agerpres.

În cazul lui Schwarzenegger, actorul va oferi clipuri cu caracter motivațional pe un canal exclusiv numit 'Rules of Succes', notează publicația de specialitate The Hollywood Reporter.

În afară de reputatul actor și alte celebrități influente ca tenismana Serena Williams, actorul și umoristul Kevin Hart și vedete de internet ('influenceri') ca Emma Chamberlain și Rickey Thompson au fost cooptate de această rețea de socializare pentru a-și întări catalogul cu clipuri exclusive.

Snapchat încearcă astfel să concureze cu platforma de videoclipuri Youtube, proprietate a Google, și cu rețeaua de socializare Instagram, deținut de Facebook, pe piața de conținuturi proprii internetului.

Videoclipurile noilor vedete ale Snapchat vor începe să fie publicate încă de la jumătatea acestei veri, cu scopul de a potența în același timp canalele proprii ale rețelei de socializare create acum doi ani și care încă nu au fost lansate.

Începând de săptămâna aceasta va putea fi urmărit pe aceste canale, 'Trend or End', în care tânărul 'influencer' Rickey Thompson va schimba opinii despre modă și tendințele vestimentare ale celebrităților.

Deși Snapchat și-a focalizat conținutul asupra publicului mai tânăr, având în vedere că 90% dintre utilizatorii săi au vârste cuprinse între 13 și 24 de ani, această strategie este menită să atragă și să fidelizeze și publicul adult.

"Aceste proiecte conferă talent rețelei Snapchat și dau creatorilor oportunitatea de a face un program pe care și l-au dorit dintotdeauna, folosind acest canal pentru a atinge noi audiențe", a declarat responsabilul cu atragerea de talente, Jim Shepherd.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău