Arnold Schwarzenegger lămurește zvonurile despre candidatura la Senatul Statelor Unite

  • 13 Martie 2017 11:24
Arnold Schwarzenegger lămurește zvonurile despre candidatura la Senatul Statelor Unite

Actorul Arnold Schwarzenegger a negat zvonurile că va candida pentru Senatul SUA, scriind într-o postare pe Facebook că nu are planuri să devină senator de California, mulțumindu-le totodată susținătorilor săi pentru sprijin și rugându-i să lupte în continuare "împotriva manipulării electorale".

Fostul guvernator al statului Caifornia, care a avut două mandate, a luat o pauză în cariera sa de actor când a intrat în politică, în 2002, activând în domeniu timp de opt ani, până în 2011, informează contactmusic.com.

Schwarzenegger, în vârstă de 69 de ani, s-a retras din politică de atunci, dar contrele sale recente cu noul președinte american Donald Trump au alimentat zvonurile că s-ar gândi la o revenire în politică. Purtătorul său de cuvânt, Daniel Ketchell, a refuzat să nege vehement că actorul ar putea candida pentru un post în Senatul american în 2018, întrebat de Politico.com asupra a ceea ce va face Schwarzenegger în viitor.

"La acest moment, atenția guvernatorului Schwarzenegger este de a-și utiliza platforma pentru a aduce sensibilitate și coerență la Washington în lupta pentru reforma administrativ-teritorială, așa cum a făcut în California", a spus acesta site-ului politic printr-un mail. "Păstrăm deschise mai multe variante în privința îndeplinirii obiectivelor".

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:2,06 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău