Arnold Schwarzenegger, externat după ce a fost operat pe cord. Cum se simte și ce planuri are "Terminator" pentru la vară

  • 07 Aprilie 2018 10:33
Arnold Schwarzenegger, externat după ce a fost operat pe cord. Cum se simte și ce planuri are

Actorul Arnold Schwarzenegger, supus unei intervenții chirurgicale pe cord, după ce a suferit niște complicații în urma unei operații de rutină, a fost externat, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de AFP.

Starul s-a întors în locuința sa din Los Angeles și se simte bine, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

Actorul în vârstă de 70 de ani a fost internat, pe 29 martie, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale pe cord, pentru înlocuirea unei valve, dar medicii au optat pentru o procedură de urgență.

"Update: Schwarzenegger a venit acasă", a scris, vineri, Daniel Ketchell pe rețeaua de socializare Twitter, ulterior menționând că actorul a fost externat în acea zi, se recuperează și este într-o stare de spirit "fantastică".

Fostul Mister Universe a fost supus unei intervenții de rutină pentru înlocuirea unei valve în 1997, iar purtătorul său de cuvânt a spus că problemele sale cardiace sunt congenitale și nu se datorează consumului de steroizi.

Luni, în timp ce era internat, Schwarzenegger a scris pe Twitter "Este adevărat: M-am întors!", referire la celebra sa frază "Mă voi întoarce!", pe care a folosit-o, în diverse variante, în mai multe filme.

Actorul de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator". El a jucat în mai multe filme după ce și-a reluat cariera cinematografică, după încheierea mandatului său de guvernator al statului California, în 2011, însă niciunul nu a avut același succes de box office de care s-au bucurat producțiile sale din anii '80 și '90.

Unul dintre cele mai recente filme ale sale, "Terminator: Genisys" (2015), a obținut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanțe mult mai bune pe plan internațional, reușind încasări de 350,4 milioane de dolari.

La începutul lunii martie, actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat faptul că filmările pentru cel de-al șaselea lungmetraj din franciza "Terminator", un proiect vechi de mai mulți ani, vor începe în vară.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău