Arnold Schwarzenegger a vândut la licitație un ceas de lux, după un incident cu vameșii germani pentru că nu-l declarase

  • 19 Ianuarie 16:06
Arnold Schwarzenegger a vândut la licitație un ceas de lux, după un incident cu vameșii germani pentru că nu-l declarase

Un ceas de lux al actorului și fostului politician american Arnold Schwarzenegger s-a vândut joi în Austria pentru suma de 270.000 de euro în cadrul unei licitații organizate în scopuri caritabile în beneficiul inițiativelor privind clima, a indicat Schwarzenegger Climate Initiative, informează DPA, citat de Agerpres.

Prețul minim oferit pentru ceasul lui Schwarzenegger, un Audemars Piguet, a fost de 50.000 de euro, iar veniturile obținute în urma licitației vor fi donate pentru proiecte de mediu.

Vânzarea a fost precedată de un incident cu oficialii vamali mai devreme în această săptămână.

Miercuri, actorul de origine austriacă a fost reținut de vameșii de pe aeroportul din München la sosirea sa în Germania. Personalul vamal l-a acuzat că nu a declarat ceasul, deși acesta ar fi urmat să rămână în Uniunea Europeană. După aproximativ trei ore, actorul a reușit să-și continue călătoria și i s-a permis, de asemenea, să ia ceasul pentru a fi scos la licitație.

Vedeta de film acceptase la München să plătească taxe vamale pentru ceas.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0 m/s
Mon
22
Tue
20
Wed
10
Thu
7
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău