Arma de foc deghizată în iPhone (FOTO)

  • 25 Martie 2016 13:29
Arma de foc deghizată în iPhone (FOTO)

Arma de foc deghizată în telefon iPhone, este un concept care cu siguranță va da fiori reci forțelor de ordine din lumea întreagă.

Conceput de o companie americană, pistolul deghizat în carcasă de protecție pentru iPhone este genul de armă care poate trece foarte ușor neobservată, transformând într-un coșmar sarcina forțelor de ordine de a diferenția persoanele suspecte de simplii trecători care folosesc telefonul mobil, potrivit go4it.ro

Limitat la formatului unui telefon mobil, pistolul-iPhone nu conține tambur și încărcător pentru muniție. În schimb, cele două țevi sunt încărcate prealabil cu un singur glonț de calibru 7.62 mm. Pentru folosire, este de ajuns să rotim pe poziție mânerul retractabil, expunând trăgaciul ascuns la interior.

Adresat în primul rând membrilor forțelor de ordine care acționează sub acoperire, dar și posesorilor de permis port-armă care doresc să aibă la îndemână arme de foc fără a atrage atenția celor din jur, produsul companiei Ideal Conceal ar putea pune utilizatorii obișnuiți de telefoane iPhone în situații foarte periculoase, existând riscul ca simpla extragere a telefonului mobil din buzunarsă fie interpretată ca un act de agresiune..

Pornind de la ideea că orice telefon mobil, cu sau fără carcasă de protecție, ar putea fi o posibilă armă letală, autoritățile ar putea interzice folosirea și chiar deținerea acestui accesoriu în obiectivele cu risc crescut de securitate, spre exemplu la bordul avioanelor de linie.

Din fericire, pistolul-iPhone nu este încă în fabricație, obținerea avizelor necesare durând cel puțin până în această vară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,03 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău