Arina Corșicova a fost scoasă din cursa electorală pentru funcția de primar de Bălți

  • 07 Noiembrie 2023 20:54
Arina Corșicova a fost scoasă din cursa electorală pentru funcția de primar de Bălți

Arina Corșicova a fost scoasă din cursa electorală pentru funcția de primar de Bălți. Decizia a fost luată în această seară, 7 noiembrie, de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale.

Potrivit Svetlanei Colesnic,  președinta Consiliului electoral al circumscripției electorale municipale Bălți, în urma examinării contestațiilor depuse de contracandidați, s-a constatat că Arina Corșicova nu are dreptul să candideze pentru că este administrator al postului TELESISTEM TV și urma să depună declarații cu privire la cheltuieli, lucru pe care nu l-a făcut. Sunt și alte motive invocate și toate sunt obiective, a spus președinta Consiliului electoral al circumscripției electorale municipale Bălți, scrie IPN.

În primul tur, Arina Corșicova, considerată o candidată de rezervă a fugarului Ilan Șor, a acumulat 21,52% din sufragii.

Astfel, în turul II, pentru funcția de primar de Bălți vor lupta Alexandr Petkov de la Partidul Nostru, care a luat în primul tur 22,69 % din voturi și socialistul Maxim Moroșan, care obținuse pe 5 noiembrie 19,73%), scrie nordnews.md.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău