APSM a desfășurat turneul la joc de dame

  • 03 Iunie 2019 16:12
APSM a desfășurat turneul la joc de dame

Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) a organizat la Clubul republican de șah și joc de dame turneul la joc de dame, versiunea blitz, din programul tradiționalei Olimpiade anuale, relatează MOLDPRES.

Câștigător al concursului a devenit președintele APSM, Eduard Ciobanu. Pe locul doi s-a clasat angajatul AIS MOLDPRES, Ion Robu. Locul trei i-a revenit directorului Clubului republican de șah și joc de dame, Iurie Opincă. ”Important, în opinia mea, nu este rezultatul final înregistrat, ci participarea, contactul ”pe viu” cu colegii de breaslă”, a declarat pentru agenție comentatorul sportiv de la Radioul Național, Ion Andriuță. 

Jocul de dame a fost a treia probă sportivă, după bowling și biliard, la care și-au verificat forțele anul curent  cronicarii sportivi. 

Următoarele discipline din programul Olimpiadei APSM 2019 sunt șahul, tenisul de câmp și fotbalul (penalti). Din calendarul competițional au fost eliminate, comparativ cu edițiile precedente, baschetul, badmintonul, natația și tenisul de masă. 

Turneul de șah va avea loc pe 6 iunie. Concursul la tenis de câmp este programat pentru 15 iunie. Competiția la fotbal se va desfășura după încheierea meciului amical de fotbal Chișinău – Tiraspol (presa sportivă). Bilanțul Olimpiadei va fi făcut în aceeași zi și va fi consacrat Zilei Internaționale a Jurnalistului Sportiv.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău