Apple prezentă ultima generație de IPhone. Se cunosc unele detalii despre telefonul inteligent

  • 12 Septembrie 2018 10:50
Apple prezentă ultima generație de IPhone. Se cunosc unele detalii despre telefonul inteligent

O nouă generație de produse Apple va fi lansată miercuri seara. Milioane de oameni din toată lumea așteaptă să vadă cu ce noi tehnologii vine gigantul american. Cele mai așteptate sunt noile telefoane inteligente, despre care s-au făcut numeroase speculații în ultimele zile.

Noile Iphone vor fi lansate miercuri seară la ora 20:00, ora României, la sediul Apple din Cupertino, California. Ca de obicei, informațiile sunt ținute secrete. 

Totuși, în mediul online se vorbește despre principalul model, care s-ar putea numi XS și ar putea avea camere foto mai performante, un procesor mai puternic, dar și un design nou. Spre exemplu, camera foto ar putea să nu mai fie ieșită în exteriorul telefonului, ci să fie încorporată.

Pe lângă XS, analiștii susțin că ar mai putea fi lansate alte două modele, XS Max, ce ar avea dimensiuni mai mari, și XR, ce ar putea avea un preț mai accesibil.

Ultimele telefoane mobile lansate de Apple au fost Iphone X, la prețul de 1.000 de dolari, Iphone 8 și Iphone 8 Plus, la prețurile de 700, respectiv 800 de dolari.

Apple este al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, iar la evenimentul de miercuri seară ar putea să fie prezentate și alte produse precum laptopuri, tablete sau ceasuri inteligente.

 sursa: digi24
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău