APP a venit cu o propunere pentru funcția de drector general interimar al CFM. „Are experiență de peste 2 decenii în cadrul întreprinderii”

  • 12 Februarie 16:16
APP a venit cu o propunere pentru funcția de drector general interimar al CFM. „Are experiență de peste 2 decenii în cadrul întreprinderii”

Agenția Proprietății Publice informează că mâine, 13.02.2023, este ultima zi de mandat lui Oleg Tofilat în calitate de director general al Î.S. ”Căile Ferate din Moldova”, urmare aprobării cererii de demisie depuse la finalul lunii ianuarie curent.

 

„În aceeași ordine, APP a propus pentru o perioadă de tranziție ca interimatul funcției de director general să fie preluat de către domnul Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste 2 decenii în cadrul întreprinderii”, precizează comunicatul Agenției Proprietății Publice.

Amintim că pe 29 ianuarie, Oleg Tofilat și-a depus cererea de demisie din funcția de director al CFM.

Ulterior, Oleg Tofilat a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, în care a explicat motivele care stau la baza acestei decizii.

Potrivit acestuia, principalele cauze care l-au determinat să demiosneze din funcție sunt: instrumentele corporative, prioritățile și acțiunile între politic și corporativ, dar și ingerințele justiției și organelor de control în activitatea Căii Ferate din Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău