Aplicarea la programele de suport antreprenorial va fi simplificată

  • 15 August 2022 17:00
Aplicarea la programele de suport antreprenorial va fi simplificată

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului a anunțat astăzi că, începând cu 15 august, vor fi simplificate procedurile de aplicare la programele de suport antreprenorial, transmite MOLDPRES.

„Antreprenorii vor putea depune online formularele de aplicare și vor fi scutiți de prezentarea mai multor acte”, indică ODA.

Astfel, de astăzi în dosarul de aplicare nu va mai fi nevoie de Extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al Întreprinzătorilor Individuali; Certificat eliberat de bancă cu privire la contul bancar; Declarația cu privire la lipsa restanțelor față de Bugetul Public Național; Copia situațiilor financiare anuale pentru ultima perioadă fiscală prezentate la Biroul Național de Statistică; Actele ce confirmă dreptul de proprietate sau folosință: Extrasul din Registrul bunurilor imobile; Contract de vânzare-cumpărare și altele; Copiile actelor de identitate ale solicitanților/administratorilor și fondatorilor.

Programele ODA sunt diverse și prevăd susținere pentru diferite categorii de antreprenori – agricoli, începători, femei, tineri, foști migranți etc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău