Apelul Partidului Unității Naționale către forțele pro-europene

  • 12 Mai 2020 12:37
Apelul Partidului Unității Naționale către forțele pro-europene

Partidul Unității Naționale face apel la toate forțele politice și parlamentarii pro-europeni să nu accepte nici un fel de discuții și negocieri cu Igor Dodon și guvernarea sa.

„Evoluțiile politice din ultimele zile au creat premisele constituirii unui opoziții puternice împotriva guvernării lui Igor Dodon care ține captiv și în izolare internațională un întreg stat. Partidul Unității Naționale consideră că este necesar ca izolării internaționale în care se află Igor Dodon să i se adauge și izolarea internă.

Partidul Unității Naționale face apel la toate forțele politice și parlamentarii pro-europeni, conștienți de pericolul pe care îl reprezintă Igor Dodon și guvernarea sa, să nu accepte nici un fel de discuții și negocieri cu acesta. Demararea unor negocieri cu Igor Dodon ar fi o palmă dată atât cetățenilor R. Moldova cât și partenerilor externi, în special României, față de care acesta și guvernarea sa au manifestat în repetate rânduri ostilitate.”

Totodată, PUN apelează la forțele pro europeane pentru reconfigurare și asigurarea ieșirii R.Moldova din situația dificilă în care s-a pomenit, prin scoaterea PSRM de la guvernare și trimiterea lui Igor Dodon pe banca acuzaților, pentru acțiuni de trădare de patrie, dar și prin asigurarea unui context de normalitate pentru desfășurarea alegerilor prezidențiale în toamna acestui an.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău