Apelul Maiei Sandu după încheierea procesului de vot la prezidențiale în R.Moldova

  • 15 Noiembrie 2020 21:18
Apelul Maiei Sandu după încheierea procesului de vot la prezidențiale în R.Moldova

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a adresat un apel reprezentanților forțelor de ordine, membrilor birourilor electorale și observatorilor să nu cedeze presiunilor pentru fraudarea alegerilor și a cerut să fie respectat votul cetățenilor. În cadrul unui briefing, aceasta a declarat că au existat mai multe nereguli: au fost cazuri de transportare ilegală a alegătorilor, iar în străinătate nu au fost deschise suficiente secții de votare.

Poliția și Procuratura în unele cazuri au închis ochii la transportarea organizată a alegătorilor. În pofida acestor miopii selective din partea unor funcționari ai statului, eu cred că astăzi vocea cetățenilor se va face auzită”, a spus Maia Sandu.

Aceasta a mulțumit cetățenilor care au mers la vot și a subliniat mobilizarea extraordinară, în pofida crizei, a  neîncrederii față de instituții, în pofida unei campanii murdare.

Aspiranta PAS la fotoliul de președinte, a făcut apel către cetățeni să aștepte cu calm rezultatele alegerilor și să nu se lase provocați.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău