Apă Canal Chișinău nu renunță. Vrea majorarea tarifelor

  • 27 Iulie 2015 12:34
Apă Canal Chișinău nu renunță. Vrea majorarea tarifelor

SA ”Apă Canal Chișinău” nu renunță la ideea majorării tarifelor la apa potabilă și canalizare pentru locuitorii capitalei.

Directorul întreprinderii Constantin Becciev a anunțat astăzi în cadrul ședinței operative de la primărie că în următoarele zile Apă Canal Chișinău urmează să transmită Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică un nou pachet de documente cu privire la stabilirea noilor tarife. 

Totodată, Constantin Becciev a specificat că proiectul de modernizare a întreprinderii cu susținerea financiară a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare și a Băncii Europene de Investiții  prevede majorarea tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă și canalizare pe etape, astfel încât în 2018 să fie aprobat un tarif unic.

 Amintim că săptămâna trecută, ANRE a respins ca neîntemeiată solicitarea SA „Apă Canal Chișinău” privind examinarea posibilității aprobării noilor tarife. Furnizorul de apă cere majorarea tarifului pentru un metru cub de apă de la 9 lei și 19 bani până la 14 lei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău