Anunțul Simonei Halep în privința carierei sportive, la două zile după ce s-a căsătorit

  • 18 Septembrie 2021 12:22
Anunțul Simonei Halep în privința carierei sportive, la două zile după ce s-a căsătorit

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri, 15 septembrie, la Constanța. La două zile după eveniment, "Simo" a declarat că vrea să mai joace încă 2-3 ani, deoarece consideră că poate evolua încă la nivel înalt. Sportiva noastră a menționat că și-ar dori să ajungă din nou în top 10 WTA, scrie DIGIsport.ro.

"Mai vreau să joc doi-trei ani... trei ani cu puțin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu știu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul și cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă și o să joc tot ce îmi propun", a declarat Simona Halep, potrivit sursei citate.

Numărul 11 mondial a spus că are emoții gândindu-se la turneul Transylvania Open acolo unde va juca din nou în fața fanilor români.

"Am emoții să joc din nou în fața fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susținere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost. Am ales să joc la Indian Wells pentru că este 'mandatory', încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câștigat acolo și am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. - Transylvania Open) am ales să joc pentru că îmi place Clujul. E un turneu la noi în țară, sunt oameni frumoși care mereu mă așteaptă cu plăcere și mă fac să mă simt bine", a explicat ea.

"US Open m-a ajutat foarte mult să îmi revină încrederea și plăcerea de a fi pe teren. Pentru că în vară pe teren a fost un chin din cauza durerilor și a tot ce s-a întâmplat. Nu credeam că voi fi aptă să joc atâtea meciuri la US Open. Dar acele meciuri mi-au dat un 'boost' foarte important și sunt bucuroasă că pot face față la acel nivel, chiar dacă am luat câteva luni de pauză", a adăugat ea.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău