Antreprenorii autohtoni își vor putea promova produsele la Expoziția „R. Moldova prezintă” la Baia Mare și Iași, România

  • 14 August 2023 18:32
Antreprenorii autohtoni își vor putea promova produsele la Expoziția „R. Moldova prezintă” la Baia Mare și Iași, România

Expoziția „Republica Moldova prezintă" va avea loc în toamnă în orașele Baia Mare și Iași din România, transmite Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Președintele Camerei de comerț și industrie (CCI) a Republicii Moldova, Sergiu Harea, a anunțat acest lucru, luni, într-o conferință de presă, menționând că România este principalul partener comercial al Republicii Moldova, iar expozițiile care vor avea loc acolo reprezintă o oportunitate pentru antreprenorii moldoveni de a-și promova produsele și de a stabili noi relații de parteneriat peste Prut.

Expoziția de la Baia Mare va avea loc în perioada 22-24 septembrie, iar la Iași - pe 10-12 noiembrie. V or putea participa companii din toate sectoarele economiei naționale care produc bunuri și servicii. În plus, Camera de comerț și industrie a Moldovei îi invită pe producătorii moldoveni să participe la expoziția "Indagra Food". Este vorba despre o expoziție internațională în domeniul agroalimentar, la care companiile moldovenești vor putea participa cu un stand comun.

La evenimentul care va fi organizat în perioada 25-29 octombrie la București, vor fi prezentate produse vinicole, carne și produse de panificație, fructe și legume procesate, lapte, pește.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
14
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău