ANTA lansează serviciul de programare online a vizitei

  • 12 Aprilie 2022 12:28
ANTA lansează serviciul de programare online a vizitei

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) lansează, începând cu data de 13 aprilie, serviciul de programare online, disponibil prin platforma EarlyOne, transmite MOLDPRES.

„Pentru a programa vizita online este nevoie de descărcat gratuit aplicația Earlyone din Play Store sau Apple Store, în funcție de sistemul de operare sau de scanat QR codul pentru descărcare instantanee. Serviciile programului prevăd înregistrare și eliberare Extrase RORT/RSITRCP; restituirea autorizațiilor; autorizații de transport; cartelă tahografică CIP; eliberare cont de plată cartele tahografice; autorizații CEMT; activități conexe – certificate de competență, extras, autorizații”, au explicat surse de la ANTA, potrivit sursei citate

Potrivit instituției, pentru activarea tichetului, codul obținut urmează a fi introdus în terminalul ”Rând electronic”, amplasat în holul Agenției, îndată ce solicitantul se prezintă la sediu. „Aplicația va reaminti periodic despre data și ora programării prin push notificări, iar în caz de necesitate există posibilitatea de a anula sau de a reprograma vizita”, conform sursei citate.

Sistemul de gestionare funcționează conform tichetelor înregistrate la terminal și deservite conform numărului preluat. Clienții sunt invitați la ghișeu prin semnal sonor și vizual afișat pe monitor.

„Implementarea serviciului respectiv va permite controlul fluxului de persoane și reducerea timpului de așteptare”, rezumă un comunicat ANTA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău