ANTA a actualizat informația cu privire la sistemul “e-Autorizație transport”

  • 17 Iunie 2022 10:27
ANTA a actualizat informația cu privire la sistemul “e-Autorizație transport”

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a prezentat astăzi noi informații despre vizualizarea stocului actual de autorizații prin intermediul Sistemului informațional (SI) “e-Autorizație transport”, transmite MOLDPRES.

Astfel, ANTA informează operatorii de transport rutier că, în legătură cu implementarea SI “e-Autorizație transport”, raportul actual privind stocul autorizațiilor disponibile poate fi vizualizat din cabinetul personal în SI “e-Autorizație transport”. „Generarea raportului este automatizată, exclude factorul uman și se efectuează la fiecare accesare a transportatorului”, indică instituția, scrie MOLDPRES.

„Pentru a vizualiza raportul, autentificați-vă în sistem și accesați Cabinetul personal. Ulterior, navigați la modulul de Rapoarte și accesați Stocul disponibil de autorizații”, explică un comunicat al Agenției.

Platforma digitală „e-Autorizație transport” a devenit funcțională în primăvara 2022. Sistemul Informațional „e-Autorizație transport” are drept obiectiv modernizarea serviciilor publice prin digitizarea proceselor operaționale, precum și prin diversificarea canalelor de acces la serviciile publice prestate de Agenția Națională Transport Auto, care constă în automatizarea procesului de depunere a solicitărilor de către beneficiari.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău