ANSA a organizat o instruire privind cerințele UE la exportul produselor lactate

  • 22 Noiembrie 2022 10:37
ANSA a organizat o instruire privind cerințele UE la exportul produselor lactate

„Cerințele Uniunii Europene pentru exportul produselor lactate” este tematica unei instruiri, organizată în perioada 21-22 noiembrie 2022, de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), transmite MOLDPRES.

Scopul acestei instruiri constă în actualizarea și îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul laptelui și produselor lactate, conform rigorilor naționale și internaționale, fapt care va impulsiona accederea pe noi piețe internaționale cu astfel de produse, scrie sursa citată.

Seminarul este  destinat inspectorilor subdiviziunilor teritoriale din domeniul siguranței produselor alimentare. Participanții vor dezbate aspecte cum ar fi: legislația Uniunii Europene cu privire la siguranța alimentelor; autorizarea fermelor de lapte pentru export în Uniunea Europeană; cerințele de trasabilitate etc.

Evenimentul face parte din agenda Proiectului „Reforma Climatului Investițional în Republica Moldova”, implementat de Corporația Financiară Internațională (IFC), membră a grupului Băncii Mondiale.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău