Anonymous au intrat în baza de date a principalei companii de televiziune și de radio din Rusia VGTRK

  • 28 Martie 2022 13:38
Anonymous au intrat în baza de date a principalei companii de televiziune și de radio din Rusia VGTRK

Hackerii de la Anonymous au pătruns în baza de date a celei mai importante companii de televiziune și de radio din Rusia, VGTRK.

Un grup de hackeri asociat cu Anonymous a piratat în baza de date a Companiei de radio și televiziune de stat din Rusia VGTRK și a promis că va face informațiile publice, a declarat Anonymous pe Twitter. Se menționează că baza principalului purtător de cuvânt al propagandei de la Kremlin a fost spartă de grupul de hackeri NB65, care este asociat cu Anonymous.

''Cantitatea totală de date care este pregătită pentru a fi făcută publică este de 870 GB. DDoSecrets o va lansa în curând'', se mai specifică în comunicat.

Amintim că, la începutul lunii martie, directorul general al Companiei de radio și televiziune de stat din Rusia, Oleg Dobrodeev, a fost inclus pe lista de sancțiuni care îi vizează pe propagandiștii ruși, listă care a fost aprobată de Cabinetul de miniștri al Ucrainei. Zilele trecute, hackerii Anonymous au postat zeci de mii de fișiere din baza de date a Băncii Centrale a Rusiei, care a fost piratată. Înainte de aceasta, Anonymous a publicat baza de date a Agenției Federale de Monitorizare a Comunicațiilor Mass-Media și Tehnologiilor Digitale Roskomnadzor. 

Sursa: Unian/Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
16,63
Nori împrăștiați
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Wed
18
Thu
16
Fri
20
Sat
22
Sun
23
Arhivă Radio Chișinău