Anonymous a atacat 20.000 de conturi Twitter ale Statului Islamic

  • 23 Noiembrie 2015 13:06
Anonymous a atacat 20.000 de conturi Twitter ale Statului Islamic

Grupul Anonymous a atacat 20.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic (SI), după ce, la începutul săptămânii trecute, a spart 5.500 de conturi de media sociale ca urmare a războiului declarat organizației teroriste de către hackeri, potrivit unui anunț publicat duminică pe site-ul lor, anonhq.com, citat de Agerpres.Anunțul survine ca urmare a atentatelor sângeroase…

Grupul Anonymous a atacat 20.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic (SI), după ce, la începutul săptămânii trecute, a spart 5.500 de conturi de media sociale ca urmare a războiului declarat organizației teroriste de către hackeri, potrivit unui anunț publicat duminică pe site-ul lor, anonhq.com, citat de Agerpres.

Anunțul survine ca urmare a atentatelor sângeroase din Franța și din Mali, soldate cu sute de morți și de răniți.

''Anonymous nu se oprește la acest număr de conturi. ISIS, te vom urmări, îți vom ataca site-urile, conturile, email-urile și te vom expune. De acum înainte, nici un loc online nu va mai fi sigur pentru tine. Vei fi tratat ca un virus și noi avem antidotul', spune Anonymous în declarația sa.

În urmă cu câteva zile, hackerii de la Anonymous au publicat trei reguli pentru nou-sosiți pentru a învăța ''Cum să piratezi (și să lupți împotriva ISIS)''.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău