ANOFM va organiza un Târg al locurilor de muncă în Chișinău

  • 27 Aprilie 2023 18:06
ANOFM va organiza un Târg al locurilor de muncă în Chișinău

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) și Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă din municipiul Chișinău va organiza, pe 24 mai, un Târg al locurilor de muncă, informează MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, la eveniment sunt așteptați tinerii, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă și agenți economici care dispun de oferte de angajare. Târgul locurilor de muncă se va desfășura între orele 10:00 - 14:00, la Palatul Republicii, str. Maria Cebotari 16 din capitală.

Programul evenimentului include prezentarea ofertelor de muncă ale angajatorilor, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici și aplicarea CV-urilor. Totodată, participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu. La fel, vor fi prezentate oportunități de deschidere a afacerilor și crearea locurilor de muncă.

Agenții economici care au locuri vacante sunt rugați să contacteze Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă din capitală pentru a anunța disponibilitatea de a participa la eveniment și pentru a rezerva gratuit spațiul amenajat în vederea prezentării ofertelor de muncă (telefon de contact: 022-82 28 89, e-mail: [email protected]).

Evenimentul este organizat la inițiativa ANOFM, sub egida Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Partener media - Agenția de presă „MOLDPRES”.

De asemenea, în perioada 22-28 mai, ANOFM va organiza un Târg on-line al locurilor de muncă, care va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit. Angajatorii care dispun de oferte de muncă și doresc să participe la Târgul on-line sunt rugați să contacteze cea mai apropiată subdiviziune pentru ocuparea forței de muncă, accesând datele de contact pe site-ul - http://anofm.md/network/agency.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:92 %
Vint:5,66 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău