ANOFM va organiza Târgul online al locurilor de muncă

  • 02 Iunie 15:01
ANOFM va organiza Târgul online al locurilor de muncă

Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XX-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, se va desfășura în perioada 15-25 iunie, în organizarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, evenimentul are drept scop promovarea locurilor de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, companiile au posibilitatea de recrutare online, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, pot aplica online și în timp real la posturile de muncă disponibile.

„Persoanele interesate vor putea aplica on-line pentru pozițiile dorite, pe platforma www.e-angajare.md, începând cu 15 iunie. Angajatorii care vor dori să participe la acest târg, se vor înregistra, prin completarea unor formulare, expediate către subdiviziunile pentru ocuparea forței de muncă”, conform organizatorilor.

La această ediție a târgului online sunt invitați să participe și cetățeni ucraineni care sunt în căutarea unui loc de muncă și angajatori disponibili să angajeze cetățeni din Ucraina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Thu
20
Fri
21
Sat
23
Sun
19
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău