ANOFM a lansat târgul online al locurilor de muncă

  • 22 Mai 2023 18:56
ANOFM a lansat târgul online al locurilor de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat astăzi târgul online al locurilor de muncă. Acesta poate fi accesat pe adresa www.e-angajare.md, transmite MOLDPRES.

La târg participă peste 150 de angajatori din întreaga țară, care oferă circa 3 800 de locuri de muncă libere din diverse domenii: administrație publică, apărare, medicină, activități de cazare și alimentație publică, comerț, transport și depozitare, industria ușoară, construcții etc.

Totodată, pentru cetățenii ucraineni sunt disponibile peste 1 400 de locuri de muncă vacante, studenții pot accesa peste 1 250 de locuri vacante, pentru persoanele cu dizabilități sunt oferite circa 1 000 de posturi vacante, iar pentru cele care au atins vârsta de pensionare - peste 700 de locuri de muncă.

Directorul ANOFM, Raisa Dogaru, a subliniat că târgul online reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional, care se desfășoară pe portalul gestionat de agenție.

„Persoanele pot accesa ofertele de muncă pe platforma www.e-angajare.md. Acestea pot identifica locul de muncă potrivit, utilizând motorul de căutare „Locuri vacante” sau „Companii”. Ulterior, pot încărca și expedia CV-ul angajatorului prin accesarea butonului „Aplică”, după care solicitantul va fi contactat de angajator. Un târg al locurilor de muncă în asemenea format este foarte accesibil și practic pentru cetățenii din întreaga țară și permite accesarea directă a ofertelor de muncă, interacțiunea rapidă cu angajatorii și încadrarea persoanelor în câmpul muncii”, a spus Raisa Dogaru.

Pentru mai multe informații privind târgul online, persoanele pot contacta cea mai apropiată subdiviziune teritorială pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/ro/subdiviziuni) sau pot telefona la Centrul de apel al ANOFM: 0 8000 1000.

Târgul online al locurilor de muncă se află la ediția a XXI-a. Acesta se va desfășura în perioada 22 - 28 mai curent.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău