ANOFM a făcut precizări pentru cetățenii Republicii Moldova care intenționează să revină la muncă în Israel

  • 15 Noiembrie 2023 16:35
ANOFM a făcut precizări pentru cetățenii Republicii Moldova care intenționează să revină la muncă în Israel

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) recomandă cetățenilor moldoveni care intenționează să revină la muncă în Israel în baza informațiilor, link-urilor plasate pe rețelele de socializare sau alte surse media, să nu efectueze înregistrarea și să nu completeze formulare în care se solicită date cu caracter personal sau să expedieze copii ale actelor de identitate, informează MOLDPRES.

În acest context, ANOFM avertizează cetățenii moldoveni care au lucrat anterior pe teritoriul Statului Israel că în ultima perioadă în mediul online au apărut mai multe informații despre posibilitatea angajării repetate a muncitorilor moldoveni angajați anterior în domeniul construcțiilor în Israel.

„În prezent nu există un mecanism legal oficial în Republica Moldova privind revenirea cetățenilor moldoveni la muncă pe teritoriul Statului Israel în baza Acordului bilateral moldo-israelian”, a precizat ANOFM.

De asemenea, ANOFM îndeamnă fiecare cetățean să manifeste prudență sporită la accesarea oricăror pagini pe rețelele sociale sau pagini web și recomandă să verifice veridicitatea informațiilor distribuite.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău