Angajatul unei grădini zoologice din China a fost sfâșiat de urși în fața turiștilor

  • 19 Octombrie 2020 14:09
Angajatul unei grădini zoologice din China a fost sfâșiat de urși în fața turiștilor

Un angajat al unei grădini zoologice din Shanghai a fost atacat și ucis de urși chiar în fața unui grup de turiști, informează BBC.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la Shanghai Wildlife Park, în zona cu animale sălbatice. Clipurile video apărute pe rețelele de socializare arată mai mulți turiști care țipă, în timp ce urmăresc atacul dintr-un autobuz.

Într-un mesaj postat pe site, conducerea Shanghai Wildlife Park își exprimă regretul pentru tragedia petrecută și își cere scuze clienților. Totodată, promite să investigheze atacul și să-și îmbunătățească securitatea.

După moartea angajatului, zona cu animale sălbatice din parc a fost închisă.

În clipul video postat pe rețeaua de socializare Weibo se aude cum turiștii țipă, iar mai mulți urși pot fi văzuți adunați într-un singur loc. Zona în care s-a produs accidentul este accesibilă doar cu autobuzul, iar animalele sunt lăsate să circule libere. La un moment dat, un bărbat poate fi auzit spunând: "E cineva acolo".

Clipul video s-a viralizat și a pornit o dezbatere privind existanța grădinilor zoologice.

Angajații grădinilor zoologice din China sunt rareori uciși de animale, însă atacurile nu sunt neobișnuite, mai ales în rândul turiștilor care nu respectă regulile.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău